Népszabi

Népszabi

Orbán Viktor démona Orbán Viktor

Orbán VS Orbán

2017. április 29. - Ujlaki Tamás Péter

orbandemon.jpg

Valószínűleg nincs ember aki ne tudná, hogy az utóbbi hetekben több tüntetés, sok-sok ezer ember fejezte ki ellenvéleményét, nem csak a magyar, több országban az utcákon, nyílt levelek születtek Nobel díjas tudósok, gondolkodók, értelmiségiek részéről. Politikusok szólaltak fel politikai világnézettől függetlenül. Konzervatív, liberális, szociáldemokrata, kik mind demokratikus értékeket képviselnek és féltik Magyarországot, a magyarokat a kormánnyal, Orbán Viktorral szemben.

Orbán Viktor és kormánya egyértelművé tette, hogy semmilyen szinten nem mutat érdeklődést a magyar nép, és Magyarország sorsával szemben. Semmilyen kompromisszum, tárgyalás nem lehet alternatíva.

Brüsszelben Orbán Viktor szemérmetlenül az Európai parlament, és az egész világ szemébe hazudott. Az Európai néppártnak írt Fidesz levélben használt új kommunkációs paneleket használta szemrebbenés nélkül. Felszólalásában üdvözölte a konstruktív vitát, amelyre pártja mindig vevő. Úgy gondolja, hogy ezt ebben a közegben el lehet adni, akkor mikor 80000 ember tüntetett az egyik nap, majd másnap a parlamentben megszavazták a lex CEU-ként elhíresült törvényt?

Ez számára a különböző vélemények ütköztetése, megbeszélése? Ez a demokrácia megcsúfolása! Ez mutatja, hogy nincs demokrácia. Ugyanis a demokráciban nem a levegőbe, mindenféle súly, érték nélkül teheti a más véleményen lévő csoportosulás, civilek, ellenzéki pártok a megnyilvánulásaikat. Igenis van szavuk, és igenis van azoknak értéke, azaz a kormánytól eltérő világnézetű embereknek is kellene, hogy legyen értéke!

Ám Orbán Viktort mindez nem érdekli, mert neki erősen beszűkült az érdeklődési köre, és a magyar emberek, Magyarország fejlődése, sorsa, jövője sajnos nem képezi részét.

Az érdeklődési körének fontpossági sorrendjét mindenki döntse el maga.

1; Hatalom

2; Pénz

3; Futball

A hatalom önmagáért, és a pénz megszerzéséért fontos, a pénzből költhet korlátlanul a szerelmére, nem nem a feleségére, nem nem Magyarországra és lakosságára, hanem a hobbijára a focira.

ovvsov.jpgOrbán, és miatta a Fidesz által megtámadott CEU, és a világ ellenségének kikiáltott Soros György ennek az említett szentháromságnak az igazi ellenesége, és ezt félti tőle Orbán Viktor, azaz a saját korlátlan szabadságát.

Orbán Viktor pontosan tudja, hogy milyen veszélyes a szabad eszmék, szabad gondolatok, szabad ötletek szárnyalása. Ő az aki minden állomását, pontját, szegmensét ismeri. Mert az 1980-as évek Orbán Viktora mindezen átesett. Orbán Viktor joggal fél Orbán Viktortól, mert látta, hogy a Soros György által dotált szabad eszmeiség utat tud törni magának a semmiből akár a miniszterelnöki székig. Ő pedig nem akar még egy Orbán Viktort! (Mondhatjuk pikirten, hogy mi sem.) Nem akar megválni senki kedvéért sem, a három szerelmétől. Ezért tűzzel vassal irtja a szabad gondolkodást, hogy feudális államot építsen ki. Teljesen jól kivehető kasztrendszert szeretne megalkotni. Nem lenne átjárás a kasztokból. Nem fordulhatna elő, hogy a vidéki Orbán Viktor, miniszterelnöki székbe kerülhetne. Lenne a vezető osztály, azaz ők, maradna a vazallusi köre a középosztály, és mindenki más, a kiszolgáló rabszolga, akiknek nem adnának lehetőséget a kitörésre, nem adnának lehetőséget az oktatásra, nem adnának igazi jövőképet, pontosabban el akarják venni azt! Ezt mutatja nem csak a CEU, hanem a 2019-től általuk bevezetni kívánt középiskolai kvóta rendszer is. El akarják vágni a lehetőséget a felsőoktatásba jutástól is. Ahogy első lépcsőben a felsőoktatási kvótákat emelték, keretszámokat csökkentették.

Orbán Viktor démonja Orbán Viktor!

Orbán Viktor nem akarja, hogy egy taknyos, nagyszájú vidéki srác kiebrudalja székéből. Orbán Viktor azt akarja, hogy a vidéki Orbán Viktor maradjon a helyén, és túrja a földet, menjen be a gyárba a szalag mellé és onnan tartsa el Orbán Viktort!

Orbán Viktor igazi ellensége Orbán Viktor!

 

 

Írta: Ujlaki Tamás Péter

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nepszabi.blog.hu/api/trackback/id/tr3112465751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása