Népszabi

Népszabi

Állítsuk meg!

2017. április 03. - Ujlaki Tamás Péter

allj.jpg
A magyar kormány tényleges kormányzás helyett, igazi eredmények nélkül kívánja mindenáron megtartani a hatalmat. Ehhez a legkülönbözőbb erkölcstelen, gerinctelen, gyomorforgató, bicskanyitogató eszközt felhasznál. Megfélemlít, ellehetetlenít, törvénytelen törvény alkotással megreguláz, hazugságokat és legfőképpen hamis ellenségképeket gyárt. Ezektől az "ellenségektől" lehet félnie a göbbelsi propagandával agymosáson átesett tömegeknek, és "védhetik" meg a "hősök" a gonosz démonoktól a szavazókat. habony.jpg

„Állítsuk meg Brüsszelt”, olvasható a legkülönfélébb felületeken. Utáljuk Brüsszelt ezért, gyűlöljük Brüsszelt azért. Brüsszel a magyarok ellen van, és lép föl mindig! Ezt nem hagyhatjuk! Ezért meg kell védeni Magyarországot, a magyarokat, a szuverenitást, a rezsicsökkentést stb. stb. stb. 
Ugyanakkor a pénzük azért jó… Jó, mert jól mutat bizonyos emberek számláján… Jó, mert milliárdokat lehet belőle „legálisan” elkülöníteni beruházások címén. Jó, mert még a „legkisebbek” is építhetnek belőle „maguknak” például vadászházakat.
vadasz.jpg
Állítsuk meg a multikat!
Mert ezek a kizsákmányoló multik szintén a magyarok ellenségei és csak azért tették be ide a lábukat, hogy kizsákmányolják a dolgozókat, és kirabolják, kivigyék a pénzt országunkból .
Itt vannak például a kereskedelmi egységek. Hú de rühelljük mindet! Így tehát el kell lehetetleníteni őket és erre kitűnő eszköz a legkülönbözőbb adófajták bevezetése, esetleg a régiek emelése. Lehet a reklámokért milliárdokat elkobozni, de még a parkolóhelyekért is, cserébe ha kell, ha nem vegyenek fel embert... Valahonnan ismerős a kapun belüli munkanélküliség fogalma...
Ugyanakkor ilyen helyen vásárol Szijjártó Péter is, aki egyébként vasárnaponként intézi eme teendőjét…
Ugyanakkor a multiknak köszönhető közvetlenül, de közvetetten is több százezer munkahely! Tehát, amennyiben az a cél, hogy kiutáljuk őket, akkor rengeteg munkahely kerülne veszélybe.
És nemcsak a magyar munkavállalók járnának rosszul, hanem a vásárlók is. Ilyen módon tehát a teljes magyar lakosságot közvetlenül is hátrányosan érint minden olyan döntés, amelyek a multik ellen irányulnak.

Állítsuk meg a CEU-t!
Minden, ami Soroshoz köthető, ellenség! Akinek más a véleménye ebben az országban nem ellenfél, esetleg vitapartner, hanem ellenség! Akinek, aminek a demokratikus rend, szólásszabadság fontos, az ellenség!
Ugyanakkor a kormány tagjai közül többen is a Soros-alapítványok jóvoltából tanulhattak külföldön, szerezhettek diplomát, esetleg válhatott később az ország első emberévé, és a rendszerváltás utáni első vezérré.
A civilektől kezdve, minden ellenzéki, vagy bárki, akinek eltérő a véleménye Orbán Viktorétól, Soros-bérenc lett! Szitok szót kreálnak egy emberből, aki a saját üzleti sikereiből felhalmozott vagyonából próbálja segíteni embertársait, és ezáltal a világot. Megkeresett pénzét nem önös hóbortokra költi, mint "orbániában" a meg nem keresett, csak így úgy szerzett pénzükkel szokás. A helikopterezéstől, a kábítószeres spanyol bulikon át, az elfeledett vagy folyton növekvő ingatlanokon, a kastélyok felvásárlásán keresztül, a luxus autók, táskák, órák, ruhák felhalmozásáig.rogan.jpg

A Soros György által folyósított adományok pont ezt a viselkedést kívánják kontrollálni. Az adóforintok, uniós források útját figyelemmel követni, hogy ne a kormány tagjai, illetve körei zsebeibe vándoroljanak. A demokratikus pillérek, súlyok, ellensúlyok egyensúlyának felügyelete, hogy legyen aki szól az emberek érdekében, ha már az objektív médiát próbálják teljesen elhallgattatni, hogy totális diktatúrát építhessen ki Orbán Viktor. Amennyiben mindenkit, a "sorosokat" elhallgattatják, akkor egyik nap a szőkék, majd a barnák, vörösek, és mindenki sorra kerül, mint ellenség. Senki sem menekülhet.
Anno, a rendszerváltás idején a liberális demokrácia szószólójaként vonult be a politikába Orbán és csapata. A párt neve is ennek fontosságát hangsúlyozza: Fiatal DEMOKRATÁK Szövetsége.
El kellene gondolkodniuk a névváltoztatáson, mely talán az IDASZ lehetne. Idasz: Idős(ödő) Autokraták Szövetsége.
lezer.jpg
Állítsuk meg a menekülteket!
Na ők aztán mindent elkövettek itthon azért, hogy gyűlöljük őket! Már a puszta létük is! Ezek az emberek képesek voltak azzal borzolni a kedélyeket, hogy ahogy jöttek, úgy el is akarták azonnal hagyni ezt a kiváló országot...
Ugyanakkor azokat a magyarokat, akik valamilyen okból hazajöttek külföldről, lemigránsozzuk…
Ugyanakkor azok, akik letelepedési kötvényt vásároltak, jó migránsok…
Ugyanakkor, ha nincs elég ember a munkaerőpiacon, akkor jó a külföldi, aki valóban gazdasági érdekekből érkezik hazánkba…

Akkor most kitől kell valójában megvédeni Magyarországot? Kit, kiket kell megállítani?
megvedunk.jpg

Vendégszerző: U.G.

A bejegyzés trackback címe:

https://nepszabi.blog.hu/api/trackback/id/tr6412397593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása