Népszabi

Népszabi

Gyuri bá a rendezvényszervező

2019. január 07. - Ujlaki Tamás Péter

 

Gyuri bá a rendezvényszervező!

 

 

Gyuri bácsiról mindenki tudja, hogy egy magyar üzletember aki 1947-ben Angliába költözött, ott diplomázott,majd 1956 óta Amerikában él. Óriási vagyona van, a világ 30 leggazdagabb embere között tartják számon. Elképesztő birodalmát jótékonykodásra, elmaradott világok felzárkóztatására, oktatás elősegítésére, és öszötöndíjakra fordítja.

Üzleti tevékenysége első sorban a pénzpiacra épül.

Ám most úgy néz ki, hogy új területen próbálja ki magát.

Rendezvényszervezésbe kezdett. Jó üzletember révén még nem alapított céget erre a profilra, mert ugyebár az első a piackutatás. Na, és hogy szondázza a szükségletet?

Nem, nem vállal egyelőre esküvőt, nem vállal temetést, nem vállal bármicvót, nem vállal keresztelőt, nem vállal szülinapot, nem vállal legény- illetve leány búcsút.
De akkor még is, milyen rendezvény lebonyolítását vállalja, amivel az igényt méri fel egy ilyen cég rentabilitásához?no.jpg

Tüntetést szervezés!

A fidesztől, a kormánytól és magától a miniszterelnöktől (ők mind nagyon megbízható, autentikus, hiteles források) tudjuk, hogy Soros szervezi a tüntetéseket.

Mindeddig fenntartásokkal hallgattam ezeket a közleményeket, de …!

Szombaton kora reggel csörgött a telefonom. Mondtam is magamban, hogy ki az aki ennyire nem tartja tiszteletben a hétvégi pihenésemet, hogy ily korai időpontban telefonál.

Felvettem a kagylót és a vonal másik végén személyesen (nem olyan magyar választási automatás telefon) Gyuri bácsi a maga nehézkes stílusában, nehezen érthető rekedtes hangján üdvözölt.pipa.jpg

Kérte, hogy menjek a délutáni tüntetésre.

Udvarias ember révén megköszöntem, hogy hívott, és invitált, ám kicsit oda szúrtam, hogy ezért későbbi időpontban is kereshetett volna.

Na, ami ekkor következett arra nem számítottam. Gyuri bá kicsit megtörve elnézést kért, és panaszkodni kezdett.

Elmondta, hogy még több, mint 78496 telefont kell most elintéznie, és ez a tüntetés szervezés nagyon csúnyán megnyomta már az előző havi telefonszámláját is. Ezek után mi lesz az ehavi?

Ráadásul, az a sok repülőjegy, vonatjegy, buszbérlés, fizu a résztvevőknek... Mennyi, mennyi pénz!

Majd folytatta siralmait, hogy valahogy még is fel kell vennie a versenyt egy ország, jelen esetben a teljes magyar költségvetéssel. Mert hát a költségvetés a határon túli elvbarátokat is ide szállítja, sőt fizetést, ellátást is biztosít a tüntetni vágyóknak. Meg hát a piac másik nagy szereplője, a kormánytól, a fidesztől teljesen független CÖF nevű nagyon békésen menetelő rendezvényeket szervező cég.

soros-gyorgy.jpeg

Kifakadt, hogy óriási a konkurencia ezen a piacon. Itt aztán gyorsan lezárta a beszélgetést, mert hát a még fennmaradt 78496 telefont is a tüntetés időpontja előtt le kell bonyolítania.

Mit is mondhatnék. Sok sikert a rendezvényszervező cégéhez Gyuri bá!

 

Írta: Ujlaki Tamás Péter

A bejegyzés trackback címe:

https://nepszabi.blog.hu/api/trackback/id/tr814544696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2019.01.07. 16:29:55

Soros gazda tapasztalt ember, de a nép ellen ő is tehetetlen.
süti beállítások módosítása