Népszabi

Népszabi

Nyílt levél taknyos, véres zsoltnak

2017. május 08. - Ujlaki Tamás Péter
Nyílt levél ennek az ótvar senkinek!
 
Hogyan szólítsalak teeee!!!
A nevedet nem akarom leírni, még kisbetűvel sem (nem tudsz annyit fejlődni), mert ha a csótányoknak nem adunk nevet, akkor neked triplán nem jár.
Nincs rá szó, kifejezés, hogy mennyire kevésre tartalak. A csótányokat gyűlölöm, és kiirtanám, mert undorító, kártékony élősködő egy állat fajta. De teee!!! Messze elmaradsz még egy csótánytól is minden normálisan gondolkodó ember értékrendjében!
Nincs helyed itt a Földön!
Nincs helye a társadalomban annak, aki a minimális együttélési szabályokat sem képes elfogadni, tiszteletben tartani. Aki képtelen ezen alap emberi szabályok betartására, aki folyamatosan csak békétlenséget szül, gerjeszt. Ezért az ilyen, mételyt, betegséget, fekélyt el kell távolítani a társadalom testéről, mint amilyen te vagy.
A demokráciának vannak szabályai, korlátai, keretei. Aki ezt nem tudja elfogadni, betartani annak nincs helye közöttünk! A békét, és a demokráciát néha radikális eszközökkel kell megóvni. És az olyanoktól, mint te vagy, a társadalom józan felének kötelessége minden eszközzel megvédeni önmagát, és mindenki mást is.
Amennyiben egy csöppnyi (biztos, hogy egy csöppnek egy milliomod része sem lelhető fel benned) emberség van benned, akkor visszavonulsz a közélettől, örökre befogod, azt a mocskos pofád (amit szappannal kellene évekig mosni) és nem mutatkozol többet emberek között! Vonulj el egy mindentől távoli tanyára, takarodj a közéletből, és a társadalomból!
 
Egy békét, normális együttélést akaró, becsülő magyar polgár

A bejegyzés trackback címe:

https://nepszabi.blog.hu/api/trackback/id/tr4612490925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása