Népszabi

Népszabi

Soros az Isten?

2017. december 21. - Ujlaki Tamás Péter

Döbbenetes, felháborító, vérlázító!

Ezek a migránsok elképesztő veszélyesek és óriási fenyegetettség mindannyiunkra.

Az elmúlt időszakban rengeteg nemi erőszak, szexuális zaklatás, utcán ok nélküli bántalmazások, fenyegetésként autókerekének kiszúrása, roma emberek meggyilkolása, családirtás. Ezek mind az elmúlt 10 év történései.

Kétségtelen, hogy a felsorolt események elkövetői mind-mind rég betelepült, integrált, asszimilálódott, már Magyarországon született fehér magyar állampolgár. Ám ne felejtsük el, hogy elődeik keletről -a hitetlen barbárok- az Uraltól gazdasági bevándorlók voltak. Ide jöttek a mi gyönyörű folyóinkhoz a Tiszához, Dunához a jobb élet reményében a remek termőföldek gazdagságáért, és a dús legelők által vonzott vadász zsákmányokért.

Ha hiszünk Orbánnak és a kormánypropagandának, akkor Soros nem egyszerűen manipulatív, és zseniális, hanem maga az Isten! Nem csak a jelent, a jövőt, de ezek szerint a múltat is kezében tartja, ami bizonyítja nagyságát. Akkor viszont Orbánnak és mélyen keresztény csapatának minden szava istenkáromlás. Isten akaratával, tervével szállnak szembe? Már, ha van akarat és terv.

Egy azonban biztos, hogy ilyen mély árkot amelyet Orbán ásott a magyar emberek közé nagyon nehéz átugrani vagy betemetni. Csak nehogy beleessünk és betemessen bennünket. Mert jelenleg abba az irányba robog ez a migráns had.

 

https://index.hu/belfold/2016/01/12/johet_a_kuria_jogeros_itelet_a_romagyilkossagok_ugyeben/

https://index.hu/belfold/2013/02/14/megolte_ket_gyermeket_es_magaval_is_vegzett_egy_ferfi/

https://index.hu/belfold/2017/08/03/hamarosan_szabadulhat_a_kulcsi_csaladirto/

https://index.hu/bulvar/2010/08/31/eletfogytiglanra_iteltek_a_horogkeresztes_gyilkost/

https://index.hu/belfold/2017/12/17/elfogtak_a_ferfit_aki_kiszurta_az_ocsenyi_panzios_kocsijanak_a_kereket/

A fentebbi linkek egy-egy adalék messze a teljesség igénye nélkül.

Írta: Ujlaki Tamás Péter

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nepszabi.blog.hu/api/trackback/id/tr3713515613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása