Népszabi

Népszabi

A Fidesz szerint 2006 „békés” tüntetői terroristák!

2016. december 01. - Ujlaki Tamás Péter

migr1.jpg

 

A Szegedi Törvényszék szerdán elsőfokú ítéletében terrorizmus vádjában Ahmed H.-t 10 év fegyház büntetésre, és Magyarországról örökös kitiltásra ítélte.

A vádak szerint a 40 éves férfi megafonba beszélt, rázta a kordont és megdobálta a rendőrsorfalat kövekkel. A bíróság azt nem állapította meg, hogy bárkit is eltalált, megdobott volna.

 

migr2.jpg

 

A Fidesz üdvözölte a bíróság döntését, egyetértett annak mértékével, tartalmával. Hangsúlyozta, amit milliárdokért ki is plakátolt anno, hogy minden migránsnak, menekültnek tiszteletben kell tartania Magyarország törvényeit és a magyar hatóságokat.

 

migr3.jpg

 

Mindezek szerint egyértelmű, hogy a 2006-os „békés” tüntetők macskakő dobálása, gyújtogatása, Molotov-koktélok (ami előre készülődést feltételeznek) dobálása, megafonokkal, vezér szónokokkal, kihangosítással történt tömeg hergelése, buzdítása, melyek elvezettek az erőszakos cselekményekhez, a Fidesz tegnapi álláspontja szerint egyértelműen terror cselekmények voltak. Azzal az el nem hanyagolható óriási különbséggel, hogy a 2006-os „békés” tüntetők több komoly, végtag, koponya töréses sérülést okoztak több, mint 100 rendőrnek, egyikük pedig életveszélyes állapotban került kórházba.mtv1.jpg

 

 

Avagy a Fidesz szerint nem mindegy, hogy a kavics, illetve a macskakő milyen kézből repül a magyar rendőrség felé? Aki „JOBB” kézzel dob, az békés tüntető, esetleg (fülke)forradalmár, aki „BAL” kézzel dob az terrorista, esetleg hazaáruló?

 

mtv2.jpg

 

Nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a MTV ostromának másnapján összeült Országgyűlés rendészeti és nemzetbiztonsági bizottságának jegyzőkönyve szerint, Nyitrai András fideszes képviselő az éles lőfegyver használatát vetette fel a tömeggel szemben a rend helyreállítása érdekében, és a hatósági személyek védelmében, hogy több sérülés, pláne súlyos- életveszélyes sérülés ne érhesse a hatóság embereit a továbbiakban.

Azaz másnap még ők sem „békés” tüntetőkről beszéltek.

Persze lehet, hogy az aktuális kormányt kívánta belelovalni ilyen cselekedetbe, hogy aztán azt is fel lehessen róni nekik.

 

mtv3.jpg

 

A tegnapi súlyos elsőfokú ítélet kíméletlennek, kegyetlennek és abszolút túlzónak tűnik. Terror cselekménynek titulálni Ahmed H. cselekedeteit semmi más, a bíróság részéről, mint kielégíteni a milliárdokért kiplakátozott, szajkózott kormány propagandát, és a kormányzati elvárásokat. Ezután bírósági végzéssel, igaz nem jogerős, de bátran mondhatják, hogy hazánkat is elérte a terrorizmus.

 

Felmenteni senkit nem kívánunk, mert az erőszak nem lehet megoldás. Ám az egyenlő elbírálás, illetve hogy ne a politikai szelek hozzanak ítéleteket a bíróság épületeiben, az egy demokratikusnak mondott országban a minimum lenne.

 

...Ha, majd a jognak asztalánál

Mind egyaránt foglal helyet,...”

 

Írta: Ujlaki Tamás

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nepszabi.blog.hu/api/trackback/id/tr3512014150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

al Dajjal 2016.12.02. 01:23:52

Kirakatper. Most kellett a menekültellenes hergeléshez. Majd másodfokon enyhítik szépen csendben. Vagy 1-2 év után kiadják Szíriának, ahol a nagy zűrzavarban eltűnik, s 3 hónappal később már német segélyen éldegélhet.

Aikiboxer 2016.12.02. 07:43:35

A Budaházy-ítéletről is kérünk szépen hasonlót ennek fényében.

Trollie 2016.12.02. 07:49:17

Brühühü, hát nem is csinált semmi rosszat ez az áldott jó lelkű mérnök-agysebész Ahmed, csak erőszakkal be akart törni egy országba és erre buzdította a többi mérnök-agysebészt is. Meg ultimátumot adott a rendőröknek, meg ilyesmi...
Egyébként a 10 év fegyházzal én sem értek egyet.
A helyes az lett volna, ha ott helyben agyonlövik... :DD

VaradiJanos 2016.12.02. 07:52:38

Majd küldünk neki sertésmájkrémet csomagban.

vállasküsz 2016.12.02. 08:16:59

Maga szerint szimpatikus dolog lenyúlni a Népszabadság közkeletű nevét?

Ballib cenzúrázók réme 19 2016.12.02. 08:22:10

Nem kár a Népszabiért ha csak ennyire telik a fizetett Soros bérenceknek.

Magyarok tüntetését összevetni, illegális muszlim határátlépőkkel
.
Eközben csöndben megfeledkezni a 2006.10.23-i politikai utasítsára elkövetett kormányzati vérengzésről.

Ennyit tudtok meg a nevetek.

Forever Mankini 2016.12.02. 08:26:46

Ott a PONT:
"Kirakatper. Most kellett a menekültellenes hergeléshez. Majd másodfokon enyhítik szépen csendben. Vagy 1-2 év után kiadják Szíriának, ahol a nagy zűrzavarban eltűnik, s 3 hónappal később már német segélyen éldegélhet."

Büntetném aki nem használja az indexét 2016.12.02. 08:31:14

Egyébként , aki emlékszik még a jelenetre, hát azért voltak elég necces pillanatok...Példát kellett statuálni, és aki ennek az alanya, az értelemszerűen mindig megszívja...
Valószínű enyhíteni fogják a büntetését, mindenesetre a zokogás, egy nagyon hatásos üzenet az ezután elindulók felé....

Ballib cenzúrázók réme 19 2016.12.02. 08:36:17

Ezeket a tényeket a székház ostromról ismeritek egyébként ?

valasz.hu/itthon/folytatodott-a-gergenyi-per-73143/
K. Tamás a Fővárosi Törvényszéken saját korábbi vallomásával és a rendőrségi rádiókon rögzített beszélgetésekkel is ellentmondásba került. A 2006-ban még csak főhadnagyi fokozattal rendelkező férfit a székházostrom kezdete előtt vezényelték át a Szabadság térre. A feladata az volt, hogy 40 emberével a székház bejáratánál levő, tömegoszlatásban járatlan, hiányos felszerelésű baranyai századot erősítse. Ám az egyre erőszakosabb tömeg elől bemenekült az épületbe. Onnan egységével később többször igyekezett kitörni, végül- parancs és engedély nélkül - a Nádor utcai kijáraton távozott.
...
Korábbi szavaitól eltérően most ő is úgy emlékezett, hogy M. Gábor volt a parancsnok, aki részletes utasításokat adott a beosztottjainak. Ehhez képest a bíró hosszan sorolta, mi minden szól ez ellen. A rádiós naplók szerint mindenki M Gábort kereste, de hiába. A bajban segítség nélkül maradt rendőrök, a székház feladása, miközben a szomszéd utcában rengeteg rendőr várakozott tétlenül.

jogaszvilag.hu/rovatok/napi/ellentmondasos-a-rebisz-tiszt-vallomasa
"A vádlott a bíró kérdéseire válaszolva elmondta, hogy Lapid Lajos, a budapesti rendőrfőkapitány akkori közbiztonsági helyettese "izgatott lett", amikor megtudta, hogy a kiképzésre érkezett baranyai és borsodi rendőrök közül többeknek nincs védőfelszerelése, ám a budapesti főkapitány helyettese így is a helyszínre vezényelte őket."
"A vád szerint a század parancsnoka jelentette ugyan az ötödrendű vádlottnak, hogy védőfelszerelésük hiányos, de M. Zoltán - bár lett volna módja a hiányok pótlására - nem intézkedett."

hu.wikipedia.org/wiki/Az_MTV-sz%C3%A9kh%C3%A1z_ostroma
a székházat védő rendőri erők parancsnokának, Mittó Gábor alezredesnek időközben nyilvánosságra került és parancsmegtagadást is kilátásba helyező, feletteseivel folytatott belső rádiós beszélgetéseit.
2010 augusztusában derült ki, hogy készült egy másik jelentés is, amelyet a Gyurcsány-kormány titkosított. A vizsgálatot az ORFK részéről Árvai László és Volter Zsolt alezredesek, valamint Molnár János őrnagy végezték.[24] A jelentés szerint a késedelmes riasztás miatt megállapítható Gergényi Péter akkori budapesti rendőrfőkapitány személyi felelőssége. A jelentés bűncselekmények (parancs iránti engedetlenség és elöljárói intézkedés elmulasztása) és fegyelmi vétségek sorát tartalmazza, amelyet a rendőrség vezetői elkövettek. A vizsgálatok eredményei alapján egyedül Mittó Gábor ellen indult eljárás és őt elmarasztalták.

Jakab.gipsz 2016.12.02. 08:54:57

László Petrát életveszélyesen megfenyegetni azért amiért nem csinált semmit, és hazugságokkal romba dönteni életét, azt lehet, aki rátámad a határainkra (Ahmedeke)t, azt persze nem lehet igazságosan elítélni.

Ugyebár aljas hazugságokat terjeszteni ezt sem lehet a végtelenségig Népszabi, és ezeket a dolgokat mind, Ti csináltátok, libsik.
Ezekkel az ötleteitekkel az Izraeli határ rendészeket is keressétek meg, ők ott szegről-végről pedig rokonok, hát ha hasznukra lesz.

csillagkutya seven 2016.12.02. 08:58:25

2015-ban ott tartottunk, hogy mindenféle nációk szabadon jönnek-mennek országhatárokat semmibe véve mindenféle papírok nélkül...majd ezek közül kikerül egy pár arab, akik franciáknál mészárost játszanak...álljunk már meg egy gondoltat erejéig, hogy jön ahhoz bárki is, hogy egy országhatárt semmibe véve, ahol katonák sorakoznak, felhergeli az alul iskolázott társait és támadást intéz a a határt védő katonák ellen....azon most ne rugózzunk, hogy vasbeton meg téglákkal, de akkor is, ők megtámadták az országot, úgy hogy semmiféle veszélyben nem voltak Szerbiában kitéve...tessenek már ezen elgondolkozni a liberális sajtónak dolgozó újságírói! Mégis miféle világ ez, szerintük az lenne az ideális, ha valaki a nyomor elől menekül, akkor azt Európának kell megoldani? Hát irogassatok a gazdag arab országok vezetőinek, hogy szánják már meg a rokonaikat, hiszen volna miből...
Megérdemli ez a szír, zokoghat a mocsok, csak attól félek, hogy ennyi idő elég lesz neki, hogy ha szabadul, hol robbantson majd egy jót...

Macropus Rufus 2016.12.02. 09:21:22

ebben az a szép Budaházy György konkrét terrortámadás előkészületéért kapott 13 évet. Kormánypárti politikusok ellen akartak robbantásos támadásokat elkövetni. Ez az arc meg rángatta a kerítést. Hát tényleg qurva nagy veszélyt jelentett az országra. Budaházy meg tényleg, oszt csak 3 évvel kapott többet.
Éljen a magyar igazságszolgáltatás.
süti beállítások módosítása