Népszabi

Népszabi

Németh Szilárd; Nostradamus a neved

2017. október 17. - Ujlaki Tamás Péter

Németh Szilárd elképesztő, emberfeletti képességeit megcsillantotta. Jóslatai hamarabb megvalósulnak, mint ezek után méltatlanul híresebb francia elődje Michel de Nostredame latinosított, közismert nevén Nostradamus. A nemzet rezsibiztosa nem nagy mondatokban, amibe bármit bele lehet magyarázni, hanem konkrétan és rövid idő intervallumra megjósolta a szörnyű, véres jövőt.

Nagysága előtt meghajolunk.

rezsijosda.jpg

Történt ugyanis, hogy az Úr 2017-dik év október havának 15-dik napján, amely történetesen az Úr pihenő napjára esett, kitört a Fidesz alelnöke által vizionált őszi zavargás sorozat.

A Soros-katonák elkezdték megbontani a rendet. A semmiből törtek a népre, nemzetre, gránit szilárdságú alkotmányra, demokráciára. Semmi sem volt szent nekik ezen a vasárnapon. Ellenszegültek a rendnek, csirke szárnyakra hivatkozva. Egyértelműen csak ürügy volt, hogy békétlenséget szítsanak, és a demokratikus rendszernek ellenálljanak. Demokratikusan közölték, hogy nincs helyben fogyasztás és punktum. Csak elviheti a megvásárolt ételét. Persze a Soros-bérenc médium munkatársa kapva kapott az alkalmon, hogy ellentétes véleményt fogalmazzon meg. Sőt egyből tollal kívánt rátámadni a demokratikus rend őrzőire. Vásárlók könyvét kérte.

A helyiség vezetése, és rendvédelmi szerve a veszélyes támadást kellő szigorral és arányos erővel visszaverte, a zavargást elfojtotta.

osszevert-szabo-ze.jpg

Az ország miniszterelnöke is elégedettségének adott hangot. „Nagyon helyes, hogy határozottan, hangosan és érthetően fejezték ki a véleményüket.”

orban_rohog.jpg

 

 

 

 

Írta: Ujlaki Tamás Péter

A bejegyzés trackback címe:

https://nepszabi.blog.hu/api/trackback/id/tr713000420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása