Népszabi

Népszabi

Orbán bevallotta

2017. február 03. - Ujlaki Tamás Péter

 

wc_orban.jpgOrbán bevallotta. De mit?

Azt, hogy a kormány plakátkampány hazugság? Ugyanis, ha hihetünk neki, illetve párttársainak, akkor Magyarország, ahogy a lakosság is tapasztalja nem erősödik (ahogy az aktuális szlogen hazudja), hanem napról-napra gyengül. Ugyanis a miniszterelnöknek és kollégáinak is az anyagi helyzete a tavalyi bevalláshoz képest romlott.

 

Netán Orbán bevallotta, hogy egy régebbi kijelentése, miszerint „soha nem hazudtam” hazugság, ugyanis most a bevallásában eltitkolja, elhazudja valós anyagi helyzetét?

 

Esetleg Orbán bevallotta, hogy a vagyonnyilatkozatoknak a mai szabályozás szerint semmi értelme nincs?

 

Vagy csak egyszerűen bevallotta Orbán Viktor Magyarország miniszterelnöke, hogy semmibe veszi a választópolgárokat, és szemükbe nevet, szemükbe köp ezzel az arcátlan hazugsággal, amit vagyonnyilatkozatként be mert adni?

 

Úgy gondolom döntse el mindenki, hogy melyik(ek) lehet(nek) a megoldás(ok).

Szereti -e, ha semmibe veszik, esetleg hülyének nézik?

Ezen válaszok tükrében 2018 tavaszán a választófülkékben lehet véleményt nyilvánítani.

 

 

Írta: Ujlaki Tamás Péter

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nepszabi.blog.hu/api/trackback/id/tr412179900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása