Népszabi

Népszabi

Valódi Nemzeti Konzultáció

2020. február 19. - Ujlaki Tamás Péter

Osszátok, nyomtassátok és töltsétek ki!
Adjátok le a pártoknak, küldjétek ezt vissza a kormánynak!

A Fidesz és szavazóik megbuktak a Pisa-teszten!

Nagy magyarok, publicisták magyar tudás nélkül!

A Fidesz és szavazóik megbuktak a Pisa-teszten!

Nagy magyarok, publicisták magyar tudás nélkül!

 

Niedermüller Péter DK-s Erzsébetvárosi polgármester jól érthetően kifejezte véleményét, és aggodalmait az orbáni ellenség kereső, találó, mutató politikával szemben.

niedermuller.jpg

Arról beszélt, hogy a kormánypárt folyamatosan újabb, és újabb ellenséget dob szavazói elé.

És amennyiben a Fidesz által megtámadott tömegeket („ellenségeket”) levesszük a társadalomból, akkor marad ez a hetero, fehér keresztény tömb. És mindazok akik így gondolkodtak a történelem során, az nagyon fenyegetővé és veszélyessé vált a társadalomra, és az egész világra. Lásd Ku Klux Klán, Hitler stb.

Azaz pont a gyűlölködés ellen hallatta hangját. A kirekesztés, megbélyegzés ellen.

A fideszes tüntetők, akik önmagukat óriási magyarnak, kereszténynek mondják mind megbuktak a Pisa teszten.hulyek.jpg

Tüntettek Niedermüller Péter ellen, hogy kirekesztő, rasszista. Élükön Bayer Zsolttal, aki olyan szelíd, simulékony, és béke párti, ember szerető, hogy civileket a taknyukon és a vérükön rángatna ki a parlamentből, vagy egy roma gyermek elgázolása esetében egy ember „...akkor cselekszik helyesen, ha eszébe sem jut megállni. Cigány gyerek elgázolása esetén tapossunk bele a gázba.” véleményt fogalmazott meg a Fidesz -féle borús történelmi időket, vészkorszak szellemét idéző vérvörös egén.bzs.jpg

Nos, ez az ember tartott beszédet a gyűlölet elutasításával kapcsolatban.

Kár, hogy pont róla, és az ilyen típusú retorikával, politikával szemben szólt Niedermüller Péter.

Bayer Zsótika, és fideszes tüntetők mind megbuktatok szövegértésből!

Tanuljatok meg magyarul!

 

Írta: Ujlaki Tamás Péter

A SZAR ÉS A HÚGY AZ ÚR!

szar.jpg

A Baross téren jönnek mennek az emberek. Túristák, nők, férfiak, gyerekek, fiatalok, idősek. Rengeteg ember fordul meg, és gyomra fordul fel jövet-menet.

A Baross téri felüljáró alatt mind a VIII. kerületi oldalon, mind a VII. kerület Rottenbiller utcai részen parkoló volt mindig is kialakítva. Ám ez utóbbi, az erzsébetvárosi oldal elvesztette parkoló jellegét, és köz WC-évé avanzsált.

Egész évben a bűz elviselhetetlen. Az utcát faltól falig (Rottenbiller utca páros és páratlan oldala között) a szar és húgy szag gyomor forgató elegye tölti meg. Nyáron a melegben természetesen még erőteljesebb, elviselhetetlenebb ez a szag.

A parkolóban az autókból kiszállni nem lehet. A parkolón átmenni maga a fertő, miközben az embert a hányinger kerülgeti.

A felüljáró alá beköltözött hajléktalanok jóvoltából egy ilyen frekventált terület pöcegödörré lett.

img_20180505_122854.jpg

2017. október 15.-én megkerestük e-mailben, illetve telefonon a helyi, azaz az Erzsébetvárosi Polgármestert, dr. Vattamány Zsoltot. Egy kedves hölgy hívott vissza, miszerint tudnak a problémáról, és a gond az, hogy Budapest Főváros Önkorányzatának tulajdonában, kezelésében van a kérdéses terület, ám próbálják rendezni ezt a kellemetlenséget.

-Tarlós István Főpolgármester úrtól 2017. október 15.-e óta nem érkezett semmilyen válasz kérdésünkre.-

lepisilik_1.jpg

Mivel megkeresésem erőteljes, beszédes képekkel volt illusztrálva így a szar tovább hullott a kisebb halra. Két óra elteltével az Erzsébetváros tisztaságáért non-profit cég vezetője hívott fel, hogy tudósítson a fejleményekről. Megtudtam, hogy bár a büdzsében nem szerepel a felüljáró alatti terület takarítása, mivel az a Fővárosi Önkormányzat feladata lenne, de ők vállalják plusz forrás nélkül is. Valóban szerda délelőttönként adnak a szarnak egy pofont, azaz higiéniai okokból a fekáliát, vizeletet nyakon csapják mésszel.

2.jpg

Beszéltünk több hatóság munkatársaival. A közterület-felügyelet és a rendőrség megkérdezett járőrei széttárták a kezüket, hogy nem tudnak mit kezdeni a hajléktalanokkal, így ezt a kellemetlenséget a lakosságnak el kell viselnie

A közterület-felügyelet emberei, illetve a parkolási társaság emberei viszont az autósokat folyamatosan tudják büntetni, zaklatni. Érthetetlen okokból forgalomtól elzárt területi útburkolati jellel elvett parkolók, a híd pillére, félre magyarázott járda szabály ürügyén kattannak a bilincsek az autók kerekein. Aki nem fizet a WC használatért, azaz akarom mondani a parkolásért azt meg ugyebár a parkolási társulás ellenőre bírságolja meg.

A tisztes adófizető így csapdába, azaz latrinába esett. Ha megelégeli, és saját kezébe veszi az ügy rendezését, az önbíráskodás, és az már főbenjáró bűn.

 

Így nem marad más hátra, tűrd a szart és kuss!

 

Írta: Ujlaki Tamás Péter

Soros az Isten?

Döbbenetes, felháborító, vérlázító!

Ezek a migránsok elképesztő veszélyesek és óriási fenyegetettség mindannyiunkra.

Az elmúlt időszakban rengeteg nemi erőszak, szexuális zaklatás, utcán ok nélküli bántalmazások, fenyegetésként autókerekének kiszúrása, roma emberek meggyilkolása, családirtás. Ezek mind az elmúlt 10 év történései.

Kétségtelen, hogy a felsorolt események elkövetői mind-mind rég betelepült, integrált, asszimilálódott, már Magyarországon született fehér magyar állampolgár. Ám ne felejtsük el, hogy elődeik keletről -a hitetlen barbárok- az Uraltól gazdasági bevándorlók voltak. Ide jöttek a mi gyönyörű folyóinkhoz a Tiszához, Dunához a jobb élet reményében a remek termőföldek gazdagságáért, és a dús legelők által vonzott vadász zsákmányokért.

Ha hiszünk Orbánnak és a kormánypropagandának, akkor Soros nem egyszerűen manipulatív, és zseniális, hanem maga az Isten! Nem csak a jelent, a jövőt, de ezek szerint a múltat is kezében tartja, ami bizonyítja nagyságát. Akkor viszont Orbánnak és mélyen keresztény csapatának minden szava istenkáromlás. Isten akaratával, tervével szállnak szembe? Már, ha van akarat és terv.

Egy azonban biztos, hogy ilyen mély árkot amelyet Orbán ásott a magyar emberek közé nagyon nehéz átugrani vagy betemetni. Csak nehogy beleessünk és betemessen bennünket. Mert jelenleg abba az irányba robog ez a migráns had.

 

https://index.hu/belfold/2016/01/12/johet_a_kuria_jogeros_itelet_a_romagyilkossagok_ugyeben/

https://index.hu/belfold/2013/02/14/megolte_ket_gyermeket_es_magaval_is_vegzett_egy_ferfi/

https://index.hu/belfold/2017/08/03/hamarosan_szabadulhat_a_kulcsi_csaladirto/

https://index.hu/bulvar/2010/08/31/eletfogytiglanra_iteltek_a_horogkeresztes_gyilkost/

https://index.hu/belfold/2017/12/17/elfogtak_a_ferfit_aki_kiszurta_az_ocsenyi_panzios_kocsijanak_a_kereket/

A fentebbi linkek egy-egy adalék messze a teljesség igénye nélkül.

Írta: Ujlaki Tamás Péter

 

süti beállítások módosítása